Welk aanbod heb ik voor jou? 

Individueel 

Skype of FaceTime sessie 
Soms zie of voel je net de inzichten niet om verder te komen. Loop je vast in je gedachten of ideeen weet je even niet goed te ordenen. In een halfuurtje tijd kan ik geheel met volle aandacht naar je luisteren en net even met de helicopter few jouw obstakels voelen en benaderen. Ik stem me af op jou, jou wensen en verlangens en al pratend kom je zelf te mooie nieuwe inzichten.
Je voelt je lichter, kunt weer op een andere manier voelen en denken. De inspiratie kan weer stromen en je kunt weer verder! 

Duur: 30 min 
Wanneer: Op afspraak
Prijs: 30 euro 

Holistische Massage 
Een Holistische massage is gebasseerd op de wens van de client en daarbij neem ik mee waar mijn handen intiutief voelen waar massage en extra aandacht nodig is. Het werkt helend, brengt processen en afvalstoffen opgang. Het geeft een diepe ontspanning en laat je weer geheel je lichaam voelen. Ik behandel 3 x 1 uur voor een goed gewenst resultaat. 

Duur: 60 min (minimaal 3 x 60 min
Wanneer: Op afspraak 
Prijs: 225 euro 

Pimp your energy 
Energetisch werk geeft ontspanning, heft blokkades op, stimuleert het zelf genezend vermogen van het lichaam. Reiki kan een diepe ontspanning geven en kan een coachingssessie erg goed ondersteunen. Ik bied losse Reiki behandelingen aan in een reeks van minimaal 4 keer. Vanuit de Reiki leer is het minimaal 4 x behandelen een deugt om voldoende resultaat te geven. Pimp your energy! 

Duur: 60 min (minimaal 4 x 60 min) 
Wanneer: Op afspraak 
Prijs: 240 euro 

Holistische Thuis Coaching 
Wil je graag met persoonlijke aandacht in je eigen omgeving behandeld worden?

Voor de volgende vragen kan ik aan huis komen:

  • Ondersteuning van herstel na een ziekenhuisopname. 
  • Ondersteuning na een operatie.  
  • Begeleiding en verlichting bij de terminale fase van het leven.
  • Vanwege verminderde mobilteit kun je niet naar mijn praktijk komen. 
  • Omdat je bij voorkeur wenst om in je eigen huis behandeld te worden.  


Ik bied diepgaande ondersteuning op 5 gebieden: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. In mijn ervaringen als fysiotherapeut de afgelopen 10 jaar, weet ik als geen ander hoe helend de eigen woonsituatie werkt. In een sessie van mimimaal een uur, geef ik een behandeling, adviezen, tips en inzichten waar je weer mee vooruit kunt. Heb je andere specifieke wensen, neem dan contact met mij op. Alles is mogelijk in overleg. 

Duur: 60 min 
Wanneer: Op afspraak

Prijs: 85 euro   

Energetische Huisreiniging 
Soms kan het zo zijn dat je je onbehagelijk in je eigen huis voelt, of in een bepaald vertrek. Je kippenvel krijgt op bepaalde momenten, hoofdpijn hebt, je slecht in slaap kunt komen of 's nachts plotseling wakker wordt, meestal op dezelfde tijd. Dit kunnen signalen zijn dat het energetisch onrustig is in een bepaald vertrek. Ik kom graag voelen en "meten" met de wichelroede waar ik kan reinigen. Tevens kan ik ook reinigen met salie of palo santo, wat ik denk dat op het moment nodig is. 

Duur: minimaal 60 min
Wanneer: Op afspraak aan huis 
Prijs: 85 euro per uur, gebruikte tijd afhankelijk van de grote van het huis. 

Coachingstrajecten 

Ik bied trajecten aan waarbij ik op een holistische manier behandel en coach. Ik voel en stem me af op jou wat nodig is per sessie. Zoals beschreven onder de button Holitische Coaching maak ik gebruik van diverse holistische methoden om jouw eigen kracht naar boven te halen. Ik plan minstens 6 sessies van 60 minuten of 4 sessies van 90 minuten om zo een proces bij jou in gang te zetten zodat het jou ook wat oplevert. 

Kom in je eigen kracht mini: 
6 sessies van 60 minuten of 4 van 90 minuten Holistische behandeling/coaching. Tips en adviezen krijg je mee naar huis. 
Prijs: 450 euro 
Wanneer: Start op elk gewenst moment 

Kom in je eigen kracht, 1 dag 1 op 1: 
In een dag samen sparren en voelen wat voor jou nodig is wat gezien mag worden, bewust mag worden en wat in liefde geheeld mag worden. Ik neem je mee in mijn energie. En je gaat naar huis met mooie inzichten en verlichting. 

Prijs: 400 euro inclusief lunch 
Duur: 10:00-16:00u 
Wanneer: Op afspraak 


Kom in je eigen kracht:
Een traject van 3 maanden inclusief 7 sessies van 60 minuten, tips, adviezen en "huiswerk" direct na een sessie, afgestemd op jou om mee aan de slag te gaan. Een passende kristal die jouw proces ondersteunt. De mogelijkheid tussen de sessies een skype call of een telefonische afspraak in te plannen. 

Prijs: 699 euro.  
Wanneer: 
Start op elk gewenst moment, op afspraak.  

Kom in je eigen kracht extra: 
Een traject van 6 maanden inclusief 12 sessies van 60 minuten, tips, adviezen en "huiswerk" direct na een sessie, afgestemd op jou om mee aan de slag te gaan. Een passende kristal die jouw proces ondersteunt. De mogelijklheid tussen de sessies een skype call of een telefonische afspraak in te plannen. Een kleine goodiebag met een journalboekje, Yuna carddeck en wat extra's. 

Prijs: 1099 euro. 
Wanneer: 
Start op elk gewenst moment, op afspraak. 

Kom in je eigen kracht intensief: 
Een traject van 1 jaar. Dit traject is op maat en de prijs is op aanvraag. Ik ga een jaar met jou samen voor een lichter leven.

* Wanneer extra sessies gewenst zijn na een Kom in je eigen kracht traject, kunnen we die samen inplannen. En voor verdere verdieping later ben je ook altijd weer welkom natuurlijk.
 
Only Coaching:
Voelt het voor jou fijn dat ik me alleen afstem op jou in een gesprek. Ik samen met jou wensen, verlangens en blokkades bespreek onder het genot van een kopje thee en iets lekkers. Dan is only coaching voor jou 

Prijs: 540 (minimaal 6 x 60 min a 90 euro) 
Wanneer: Op afspraak 

Voor bedrijven/zzp'ers zijn de bovenstaande bedragen exclusief BTW. 

Groepen

Inspiratie avond: 
Tijdens deze avond is er vrije toegang. Het is een avond om naar elkaar te luisteren, te delen met elkaar, te verbinden. Want delen = helen. Elkarr te inspireren onder het genot van thee en wat lekkers. 

Wanneer: Zie button Agenda 
Waar: Sparrenlaan 3 te Hattem 
Tijd: 19.30-22.00u

Inspiratie avond inzichtkaarten: 
Inzichtkaarten laten boodschappen aan je zien van je onderbewuste. Waar mag je aandacht of energie naar toe? Op welk onderwerp wil je meer inzicht? Ik deel mijn eigen ervaringen en kennis. Er kunnen in alle veiligheid persoonlijke vragen worden gesteld. Tevens heb je de mogelijkheid om op die avond de mooie Yunacard deck te kopen. 

Wanneer: Zie button Agenda 
Waar: Sparrenlaan 3 te Hattem 
Prijs: 20 euro inclusief korte hand-out 
Tijd: 19.30-22.00u

De kracht van schrijven: 

Schrijven is een krachtig middel om je gedachten te ventileren. Dichter bij je gevoel te komen en te luisteren naar wat je hart te vertellen heeft. Schrijven helpt je te groeien in je bewustzijn en helpt blokkades te helen. 

Wanneer: Zie button Agenda 
Waar: Sparrenlaan 3 te Hattem 
Prijs: 20 euro inclusief korte hand-out 
Tijd: 19.30-22.00u

Vrouwen Weekend: " Vind je rust en kracht" 

Een weekend vol met rust, natuur, yoga, mindfull-walk, meditatie, schrijven en nog veel meer inspiratie. Om in verbinding te zijn met je eigen kern, in verbinding met de andere vrouwen. Om te delen en samen te helen, te groeien en na het weekend weer opgeladen in de diverse rollen als vrouw te kunnen stappen. 

Wanneer: 28, 29 en 30 september 
Waar: Landgoed de Hezenberg te Hattem 
Groep: plek voor maximaal 12 vrouwen 
Prijs: 299 euro 

Voor bedrijven/zzp'ers zijn de bovenstaande bedragen exclusief BTW. 

 

 

·   
 


mi