Rebecca Agterhuis 

In verbinding met jouw hart, zonder alle sluiers, kun je de meest liefdevolle versie van jezelf worden. 

Een vrouw: in verbinding met het leven en haar lichaam, speels, vreugdevol, in verbinding met haar hart en haar omgeving. Dat is wat ik alle vrouwen in het leven gun. 

Ook dat heb ik moeten ontdekken, leren en doorvoelen. De energie bij andere vrouwen laten stromen in verbinding met hun hoofd, hart en buik dat is wat ik nu heel graag doe. Voor verbinding met een open hart, zelfliefde en liefde voor anderen in hun omgeving. 

In de praktijk 

Ik begeleid vrouwen om in hun eigen kracht te komen. Om laagje voor laagje te komen bij jou ware essentie. Dat je mag voelen wie jij bent, wat jij mag doen en wie jij mag zijn. 
Mijn kracht is dat ik vrouwen begeleid in diverse thema's: zelfliefde, zelfacceptatie, omgaan met hoogsensitivteit, perfectionsime, burn-out, gespannenheid en somberheid. 

Als Holistisch Therapeut begeleid ik jou therapeutisch, energetisch en intuitief. Alles ontstaan in het moment op basis van jouw hulpvraag. Tijdens de holistische coaching sessies gebruik ik diverse holistische methodieken; energiewerk op basis van Oosterse traditie, elementen uit de psychologie en sjamanistische technieken. Een traject is kort en krachtig om in samenwerking met jou tot jouw ware essentie te komen. Ben je benieuwd hoe ik jou verder kan helpen? 

Bekijk mijn aanbod