Rebecca Agterhuis 

holoistische therapie AKF-8865Vanuit mijn hart...

Vanuit mijn hart en ziel ben ik er voor vrouwen. Om te kunnen leven vanuit rust, ontspanning, liefde voor jezelf en je omgeving. Voor alle moeders, zoals ikzelf met 3 zonen Jelle, Noud en Mees, en gelukkig en in dankbaarheid getrouwd met Heijmen. Omdat ik het leven van een moeder helemaal begrijp en voel. 

En voor alle vrouwen, omdat ik weet en voel welke blokkades, emoties en gedachten je in de weg kunnen zitten, om volledig in je eigen kracht te staan. 

Ik verbind hoofd, hart en buik om zo jouw levensenergie weer volledig te laten stromen. Om jouw eigen vrouwelijke kracht te omarmen, en om te voelen wie je bent en ook mag zijn. Om volledig te verbinden met jouw hart, zelfliefde en zelfacceptatie en vanuit daar te verbinden met je omgeving. 

Een eigen pad

Uiteraard loop ik een eigen pad, met in mijn leven ervaringen die zorgen dat ik sta waar ik nu sta. In mijn eigen kracht, verbonden met de natuur, met name met mijn eigen natuur. 
Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van "last" hebben van hoogsensitiviteit, stress, spanning, pefectionismeburn-out en depressieve/sombere klachten. Maar dit is niet wie ik ben, en heb de laagjes hiervan allemaal afgepeld en geheeld. 

In het vak als (Geriatrie) Fysiotherapeut kon ik niet volledig mijn "ei" kwijt. Ik miste veel in dat vak, en raakte mensen op een heel andere laag. Een spiritueel energetisch diepere laag, om vanuit te kunnen helen. Daarom heb ik gekozen om andere opleidingen en cursussen te gaan volgen, om zo het vak los te kunnen laten. En te doen waar ik goed in ben; healen, transfomeren, verbinden van hoofd, hart en buik

holoistische therapie AKF-8836holoistische therapie AKF-8871holoistische therapie AKF-8862

Holistisch Therapeut 

Vanuit mijn praktijk werk ik als Holistisch Therapeut en verbind hoofd, hart en buik met elkaar. Ik verbind me met wat er is en komt in het moment. Ik werk therapeutisch, energetisch en intuitief. Diverse holistische methodieken zet ik in om verbinding te maken met jou hart, en te komen tot jouw ware essentie. 

holoistische therapie AKF-8847Mijn natuur... 

Ik houd van de natuur met als voorkeur de zee en het strand en dan het liefst op Schiermonnikoog of Terschelling. Wandelenpaardrijden en yoga zijn mijn favoriete bezigheden in mijn vrije tijd naast het verdiepen in verschillende zingevende informatie.

Mijn favoriete muziek waar ik graag naar luister is Fleetwood Mac, Dolly Parton en Julie Fowlis. De teksten, de klanken geven mij op verschillende momenten een goede boost.
De reizen naar Maleisie, Bali & Lombok en Sri Lanka hebben mij veel gebracht in mijn bewustzijn en prioriteiten van bestaan. Hopelijk mag ik in de toekomst nog meer andere mooie landen en culturen bewonderen.

Anker

In mijn logo staat een anker centraal. Voor mij persoonlijk heeft een anker veel betekenissen. Mijn vader was een zeeman en voor mij voor altijd verankerd in mijn hart. Ik heb vanuit mijn hart een intense aantrekkingskracht naar de zee, het strand de duinen en varen op zee. In liefde een gedreven, vechtlustige piraat zo voel ik mij als ik mijn werk doe. Om te laten verankeren dat jij mag zijn wie je bent. 

Misschien mag ik jou helpen op je pad? 


Registers/aangesloten bij:
nog BIG-geregistreerd fysiotherapeut 
ZoMa Opleidingen Westervoort 
NIBIG: Nederlands Instituut voor Bevordering van de Intergrale Gezondheidszorg.

Neem contact met mij op

Fotografie: www.alicekempers.nl