Rebecca Agterhuis

Wie ben ik? 

holoistische therapie AKF-8865Mijn naam is Rebecca Agterhuis, getrouwd met Heijmen en moeder van onze 3 zonen Jelle, Noud en Mees. Na de geboorte van Mees kon ik niet anders dan naar mijn lichaam en innerlijke drang luisteren om andere keuzes in mijn leven te maken. Ik wil graag anderen helpen de verbinding te leggen tussen hoofd, hart en buik om zo goed te kunnen verbinden met jouw eigen wensen, grenzen en behoeften. Los van stress, spanningen en het moeten.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van "last" hebben van hoogsensitiviteit,  stress, spanning, pefectionismeburn-out en depressieve/sombere klachten. Ik weet als geen ander door mijn hoogsensiviteit wat jouw valkuilen en kwaliteiten zijn en je hierin te begeleiden om in je eigen kracht te komen. 

Ik voel, coach op basis van mijn intuitie, en gebruik daarbij diverse holistische methodieken. Ik zie mijzelf als een coach, counselor, mentor, vertrouwenspersoon (eigenlijk kan ik het dus geen naam geven) om jou te ondersteunen, inspireren, te begeleiden op jou pad om vrij en licht te kunnen leven. Ik ben rustig, warm, eerlijk, open en duidelijk en sta stevig met beide benen op de grond. Ik kan geduldig luisteren naar een verhaal, invoelen en analyseren de diepgang in. Ik begeleid je in jouw eigen proces en leg bepaalde keuzes altijd oordeelloos bij jouzelf. Jij bent diegene die antwoord geeft en krijgt op jou vraagstukken. Ik begeleid je op basis van een Zijns-gerichte benadering. Je bent al heel en compleet. Je hoeft geen versie 2.0 te worden. 

Mijn kracht ligt in het begeleiden van clienten met Hoogsensitiviteit, Spanning- en Stressklachten, Burn-out, Perfectionisme en Verlies-en rouwverwerking. 

Lichaam en geest staan onlosmakelijk met elkaar in verbinding, dat is waar ik voor sta. We hebben grip op ons leven door grip te krijgen op onze emoties, gedachten, patronen, overtuigingen en ons verleden los te laten. Alles wat je op je levenspad krijgt kun je zien als een boodschap om van te leren en te groeien
Dagelijks ben ik bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling, ik sta bewust in het leven in mijn gezin en in mijn werk. Ik laat mij zien zoals ik ben. En ben me elke dag bewust mijn masker af te laten. 

holoistische therapie AKF-8836holoistische therapie AKF-8871holoistische therapie AKF-8862

In het kort:
- Holistisch Therapeut
- Reiki graad I, II en III
Reiki Master
- Reiki Trainer i.o. 
11 jaar ervaring als zelfstandig werkend Geriatrie fysiotherapeut; 
Post-HBO Geriatriefysiotherapeut; 
Diversen 1 op 1 coachingstrajecten gevolgd; 
Diversen cursussen en symposia binnen de fysiotherapie; 
Bijna dagelijks zelfstudie op het gebied van persoonlijke groei en bewustzijn; 
Een intensief coachings-jaartraject in 2018 bij Godelieve Tubbax, Spiritual Business Leader

Registers/aangesloten bij:
nog BIG-geregistreerd fysiotherapeut 
ZoMa Opleidingen Westervoort 
NIBIG: Nederlands Instituut voor Bevordering van de Intergrale Gezondheidszorg.

holoistische therapie AKF-8847Ik houd van de natuur met als voorkeur de zee en het strand en dan het liefst op Schiermonnikoog of Terschelling. Wandelen paardrijden en yoga zijn mijn favoriete bezigheden in mijn vrije tijd naast het verdiepen in verschillende zingevende informatie.

Mijn favoriete muziek waar ik graag naar luister is Fleetwood Mac, Dolly Parton en Julie Fowlis. De teksten, de klanken geven mij op verschillende momenten een goede boost.
De reizen naar Maleisie, Bali & Lombok en Sri Lanka hebben mij veel gebracht in het bewustzijn en prioriteiten van bestaan. Hopelijk mag ik in de toekomst nog meer andere mooie landen en culturen bewonderen.

In mijn logo staat een anker centraal. Voor mij persoonlijk heeft een anker veel betekenissen. Mijn vader was een zeeman en voor mij voor altijd verankerd in mijn hart. Ik heb vanuit mijn hart een intense aantrekkingskracht naar de zee, het strand de duinen en varen op zee. In liefde een gedreven, vechtlustige piraat zo voel ik mij als ik mijn werk doe. 

Misschien mag ik jou helpen op je pad? 

Neem contact met mij op

fotografie: www.alicekempers.nl